Pensionen

 

Kattepension fra 9 til 42 moderne værelser

Vi startede i 1998 kattepension med 9 bure, og har siden udvidet og udvidet, så vi i dag har 42 moderne værelser til ethvert behov.

 

A-bur. Lille bur til killinger eller ældre katte.

Små bure

A-bure, som vi kalder dem, er de mindste i vores kattepension. De små bure er rigtig gode til killinger, der bare kravler op og falder ned. Her slår de sig ikke så meget. Killinger bliver naturligvis snakket meget med, og de får lov til at brænde energi af i vores legegang. De små bure er også gode til ældre gigtplagede katte. De kan gå lige fra hulen og hen til madskålen eller tissebakken, uden at skulle kravle op og ned ad stammer. Utrygge katte har det tit også bedst i de små bure, her kan de bedre overskue deres verden. Målene på burene er ca. 1 meter brede, 1,2 meter dybe og ca. 1,5 meter høje. Der er strøm i alle burene, så der kan komme varmeplade under hulerne, så selv i den koldeste periode er der dejligt lunt i burene.

 

 

Mellem burene er bygget fra gulv til loft.

Mellem bure

Mellem burene er bygget fra gulv til loft. Der er en stamme i alle bure. Stammen er visse steder beklædt med tovværk og tæpperester, så der kan kravles og hvæsses kløer. Der er også en bred hylde hvor hulen er placeret, så katten kan ligge oppe og have det kølige overblik. Der er også strøm i alle burene, så der kan komme gulvvarme i den kolde periode.

 

 

Mellem bure med løbegård.

Mellem bure m/løbegård

I kattepensionen har vi også mellem bure med løbegård, vi kalder dem værelser med egen balkon og græsplæne. De er beregnet til alle dem, der er vant til at kunne bevæge sig frit ud og ind. De er alle udstyret med strøm, så også her er der gulvvarme i alle bure. Vi prøver at lukke alle kattene ind om aftenen, for vi vil gerne have bare et øjebliks kontakt med alle kattene, for at se og mærke om de trives, mange katte kan sagtens finde ud af at åbne lågen, så de kan komme ud igen, og det er også helt ok, når jeg har sagt godnat til dem.

 

 

Familiebure er store bure med plads til en hel familie.

Familiebure

De store bure i vores kattepension kalder vi familiebure. De er næsten dobbelt så store som mellem burene, så her er plads til en hel familie. Her er også store stammer, så der er lidt at få tiden til at gå. Hylderne er både brede og lange nok til, at der kan være flere huler, så hvis ikke kattene kan lide at ligge sammen, kan de få hver deres hule. De store bure har naturligvis også strøm, så der kan komme gulvvarme i dem også.

 

 

 

Vi henter og bringer

Vi afhenter gerne din kat, når den skal i pension og kører den hjem igen efter endt ophold.
Prisen er kun 4 kr. pr. km.