Bakkely Kattepension

 

Kattepension med 25 års erfaring

Bakkely Kattepension blev etableret i 1998 af Klaus Ørjan.

Jeg har helt fra barnsben vidst, at jeg skulle have med dyr at gøre. Mit første kæledyr var en lille museunge, som jeg tog med hjem fra et besøg på en gård. Min mor var ikke begejstret for ideen, for musen stak af fra mig, og boede i spisekammeret indtil min mor fangede den. Vi delte lejlighed med salamandere, gødningsbiller, forladte fuglereder, og hvad der ellers var af sjove ting i naturen.

 

Hunde, katte og heste

Efterhånden har jeg indskrænket mig til kun at have almindelige husdyr, som hund og kat og lidt hest, selvom hestene nok mest er Majbritt's. Hun er født på landet, så for hende er dyr en naturlig del af hverdagen. Tilsammen har vi over 100 års erfaring med dyr.
Majbritt er den strukturerede og hende med overblikket. Ting er ikke væk, før Majbritt ikke kan finde det. Majbritt arbejder på 14. år på en institution for psykisk og fysisk handicappede, og trives med det. Hun har forskellige arbejdstider, og det betyder, at hun nogle gange har god tid til at give en hånd med i pensionen, så vi klarer det hele selv, også i højsæsonen.

 

Arbejdet med katte er det bedste, vi ved

Vi har et liv, vi ikke kunne tænke os anderledes, jeg går hjemme og gør hvad jeg allerbedst kan li, arbejde med katte, og forefaldende arbejde på ejendommen. Majbritt er både god til sit arbejde, og glad for det. Skal vi på ferie, har vi en håndfuld gode venner og familie, der kommer og passer bedriften, mens vi lader batterierne op, så det hele går op i en højere enhed.