Fodring

 

Fodring af kattene

Fodring af katte kan være en kunst. Vi har passet flere tusinde katte siden vi startede Bakkely Kattepension, og vores erfaring siger os, at ikke 2 katte er ens.

Så har din kat noget ingen andre har, så fortæl os det, når du afleverer katten. Så kan vi tage højde for eventuelle særheder.

 

Foder

Vi fodrer med nogle af markedets bedste fodertyper, med flere forskellige smagsvarianter. Vi har også Whiskas og KitteKat, hvis det går helt galt. Du må gerne medbringe dit eget foder, dog uden nedslag i pris. Foderet skal være i en plastikspand, der kan stå i buret, så vi kan holde styr på det.

Det er gratis at få vådkost, det giver vi flere gange om ugen som lørdags snolder, selv om tirsdagen 🙂

 

Diæt

Har du en kat der måske er lidt overvægtig, og måske er på skrump, så husk at sige det, for vi har foderautomater, der kan frigive foderet i flere portioner over dagen, så katten ikke bare tømmer skålen med det samme, og så må vente helt til aften med natmad.

 

 

 

 

Vand

Nogle katte er ikke vant til at skulle drikke af en vandskål, men drikker af vandhanen, det har vi taget højde for ved at købe vandfontæner med rindende vand. Husk at gøre os opmærksom på, at du gerne vil have rindende vand, når du bestiller plads.